Om bloggen

Bloggen drivs  och uppdateras av  mig  Klaudio Fornazar Frid, en äldre man i pensions ålder.

Tanken med bloggen är att berätta och dela min tro och övertygelsen på ”Treenighetens Gud” Fader,Sonen -Jesus  och Den Helige Anden. Kort sagt, efter kyrkans bekännelse och den ”Apostoliska ordningen”så som Jesus; Guds Son, kommen i köttet och undervisade apostlar och efterföljare till att bli hans vittne i både tal och skrift. ”Mitt motto är tydlighet och saklighet för att det skall vara lätt begripligt.” Det betyder att Jesus gick förre som exempel för att uppfylla all rättfärdighet. Han lämnade sitt uppdrag till apostlarna som predikade om samma evangelium så som de blev undervisade. Genom deras tro och undervisning kom generationer andra till tro, själv anser jag mig vara en av alla dessa.

Det finns en  ”Dokumentär sida”med berättelse och  längre artiklar  i olika ämnen, helt enkelt något för de flesta. En del är biografi berättelse som sträcker sig  från början på 1900 talet och en bit in i 2000 talet.Läsning lämpar sig mest från en laptop eller paddan.Klicka på länken om dokumentär sida nere på menyn för att  komma dit. För dem som vill komma i kontakt med mig, går bra att fylla i kontakt formuläret.

Alternativt synpunkter om bloggen, eller skrivna artiklar som kan kommenteras, offentligt eller anonymt. Kommentarens mail bifogas men publiceras inte för andra.

Har du andra frågor och vill samtala, går det bra att fylla i formuläret som ingen annan ser än jag själv.

/Claudio

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.