Senaste nytt om mina skrivna böcker!


För de nyfikna som undrar hur det går med mina böcker kommer här en liten notis!

I ärlighetens namn hade jag inte förväntat mig något större när jag började skriva böcker. Som många redan känner till, var min tanke att skriva en dokument i form av en bok med bild illustrationer och som skulle bli ett arv till mina barn och barnbarn samt berörda anhöriga.

Nyfikenheten översteg min förväntan och många var intresserade att köpa den första boken. Klart att jag kunde stå till tjänst med det, det var inga hemligheter i boken, dessutom tycker jag att man kan dela med sig av sin kultur för att vi skall kunna berika varandra.

Den första boken har sålt i ett antal ex, vilket det blev en mersmak för att skriva vidare. Materialet fanns inom mig så det var bara att fortsätta skriva. Någon drivkraft att tjäna pengar hade jag inte, men skall villig erkänna att jag vill ha mina kostnader täckta.

Så… vad händer nu? Det som blev en sysselsättning under pandemi och under vinter tid har stanat av en aning. Helt enkelt för att det är så mycket som prackar på och måste göras under sommar månaderna. Materialet har jag kvar inom mig, likaså lusten och inspirationen. Jag är nyfiken på människors vardag genom historien och skriver gärna utifrån verkligheten. Fiktions böcker är inget för mig, det får andra ägna sig åt som är duktigare och känner inspiration för det.

Någon säger att jag skulle kunna tjäna pengar som författare? Kanske? Tyvärr har jag inte den drivkraft på grund av att jag prioriterar annat i livet. Skriva vill jag så länge det finns inspiration och en historia att berätta. Hur många böcker blir det i så fall? Tja… jag vet inte det själv, den tredje boken som är på gång, ”Fiskaren John” har jag hunnit till ca 70 sidor, en del väntar på den redan nu.

För er som delar mitt intresse för historia och människor och vill läsa om en annan kultur, inte nödvändigtvist bara det sydländska, utan historia om fiske och levnad från en svunnen tid fram till våra dagar.

Jag har ett antal böcker hemma för omgående leverans, det gäller ”Främlingar och Tina-En kamp för livet”

Böcker kan också köpas på några förlag, så som Bokus, Addlibris och ett antal andra förlag. Dessa böcker finns också som E-böcker om någon föredrar det. Utöver detta har också visa Kommunala bibliotek fått böcker genom mitt bokförlag BOD.

Ni som vill och har intresse kan göra en sökning på Google där ni skriver in bok titeln.

Besök gärna min andra hem sida där det finns mera info.

Adressen är: http//claudioosblogg.wordpress.com

Tack för visat intresse och ett särskild tack till er som har köpt mina böcker och har lämnat en bra recension. Allt behöver inte ske offentlig, tycker jag, så tack till er som gillar det som jag skrev.

Vill bara tillägga att jag har inte fått några negativa recensioner varken offentligt eller muntligt.

Ta vara på er!

Glad sommar //Claudio

Ps. Har ni några synpunkter eller frågor? Skriv gärna till mig, antingen genom kommentarer i fältet eller på mail: info@claudioosblogg.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.