Abrahams mynt fortsättning


Kolla på bilden inringad av en cirkel. Dess betydelse ser du nere i texten.

Baksida på Abrahams myntet.

Fortsätter lite mera i detalj från första artikel.

Observera att detta är min iakttagelse, det skall inte tas som konspirations inlägg eller något annat.

Jag gör inte anspråk på att det kommer att bli på det sättet som artikel kan göra gällande. Jag vet inte heller varför har myntet framställts på detta sätt, om det är profetisk eller om det är bara en slump?

Jag har ingen aning om vem som gav order att framställa myntet på detta sätt? Det kanske var konstnären själv (se nedan första artikel) som var helt ovetande om den profetiska innebörd?

I vilket fall som skall jag lämna referenser till bibeln och ställen som beskriver den yttersta tiden med liknande symboler. Önskar att läsaren själv tar sig tid att pröva det, i första hand med Guds ord och inför Gud i bön.

Om vi kollar riktig noga på symboler på myntet, hittar vi inte korset. Det får mig att undra om man kan skapa fred som det talas så mycket om, utan att korsets symbol är med som den viktigaste av alla. Korset är försoningens symbol för hela världen, det är Jesus-Messias som gav livet för mänskligheten, Gud offrade sin Son i kärlek till oss människor. Nu försöker man blanda ihop olika religioner med motto att skapa fred där Jesus och korset inte får vara med. Kan detta leda till äkta fred på jorden?

Vi går vidare och jag börjar med svärdet först: Två svärd i kors används i många sammanhang inom det arabiska/islamiska världen som ett tecken på seger, svärd symboliserar död och krig. Svärdet symboliserar makt också, vilket det visar sig på handtaget i form av ädla stenar. Går vi vidare på svärdet ser vi olika symboler, den första underifrån, tolkar jag som en enhets symbol. Nästa är en symbol för molekyler och ett hjärta  med en graf. Vidare en bit upp, en parabol antenn och två sprutor bredvid. Ganska märklig tycker jag, må vara så att detta är kanske framtaget under pandemi, ändå kan jag inte låta bli att tänka på vilka inskränkningar det blev för hela världen, vi blev varse att människan kommer att kollas ännu mer i framtiden och friheten begränsas, för att man inte skall hamna i samma sits vid nästa utbrott.

Går vi snabbt vidare ser vi symboler på data siffror och satteliter som flyger över jorden i övervaknings position.

Jag skall inte kommentera varje detalj, skall avsluta med att nämna det sista vi lägger märke till:

Längst upp till vänster finner vi 10 stjärnor, låt oss se vad Upp 7:13 säger om det:

” Och jag såg ett odjur stiga upp ur havet. Det hade tio horn och sju huvuden och på sina horn tio kronor och på sina huvuden hädiska namn.”…

Min kommentar till detta: Israel och Araberna har alltid varit ovänner. Bakrunden till detta är egentligen Abrahams söner Isak som Sara födde (Abrahams fru) och han tjänstekvinna Hagar från Egyptens som födde en son Ismael.

Ättlingar till dessa är Judarna med Israels land, och Araberna som har bosatt sig i övriga delar av mellanöstern.

Fakta: Vi har bevittnat ett fredsfördrag mellan Israel och några arabstater (3 st. i skrivande stund)

Min uppfattning är att det kommer att bli en 10 stads förbund när allt blir klart, och dessa kommer att ha en gemensam ledare som kommer att utge sig för att vara Messias för alla 3 religioner. Dessa är redan representerade i Jerusalem. Ha koll på vad som händer framöver, vi lever i mycket spännande tid.

Jag kan förstå om artikel kastar omkull allt som vi har hört förut. Jag gör inte anspråk på sanningen heller, men nog kan jag tycka att det är intressant med Abrahams mynt.

Skriv till mig eller kommentera, det skulle vart intressant att veta vad ni läsare tror och tycker om det.

/Claudio  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.